Urmareste-ne

Archive

Patru ponturi pariuri pe goluri 20 mai 2019

Un nou început de săptămână, așa că trebuie să vedem plusurile și minusurile din săptămâna precedentă și astfel să știm cu ce buget plecăm la drum.

Patru ponturi pariuri pe goluri 20 mai 2019

Campionatele din nordul continentului sunt în plină desfășurare, iar în aceste competiții se marchează extrem de multe goluri pe etapă. De aici o să încercăm să vă aducem și noi câteva ponturi, sperăm că și câștigătoare. Goteborg și Hammarby sunt vecine de clasament, cele două au avut un început de sezon extrem de greoi, dar în ultima vreme au intrat în ritmul competiției și acum se regăsesc pe locurile fruntașe. Ambele au marcat în acest sezon câte 18 goluri, iar ultimele trei dueluri directe s-au terminat cu trei goluri marcate.

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

  • Ostersunds – Orebro Peste 2,5 @ 1.80
  • Goteborg – Hammarby Peste 2.5 @ 1.80
  • Molde – Viking Peste 1.5 Molde @ 1.44
  • Brondby – Midtjylland Peste 1.5 Brondby @ 1.65

Recomandăm casa de pariuri online Betano

Deschide AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Patru ponturi pariuri pe goluri 20 mai 2019

Orebro se află pe loc retrogradabil, forma de moment este una oscilantă, iar numărul de goluri primite ne arată acest lucru cu precizie (golaveraj 11-17). Ostersunds nu bate pe nimeni de trei etape, iar în ultimul meci de campionat a încasat 4 goluri. În ultimele 9 dueluri directe s-au marcat de fiecare dată cel puțin două goluri per meci. Oaspeții au marcat în 4 din ultimele 5 deplasări de la Ostersunds.

Molde are cele mai multe goluri marcate din prima ligă norvegiană, adversarii de la Viking nu pierd de trei etape, iar în ultimul meci s-au impus cu 3-0. Viking are o singură victorie în deplasările de până acum, iar Molde are victorii pe linie acasă, golaverajul fiind de 11-1. Brondby trebuie să câștige meciul pentru fanii proprii. Sezonul acesta poate să fie salvat pe acest final, dacă Brondby câștigă meciul de astăzi, în etapa viitoare are duel direct cu locul 3, loc ce duce în Europa League.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii