Urmareste-ne

Archive

Pe ce meciuri mizează pariorii miercuri în Liga Campionilor

Sursa foto: www.aftonbladet.se

Pariorii care au mers la agenție în acest început de săptămână au considerat că cel mai bun pariu al zilei de miercuri este Malmo – PSG 2 solist, la cota 1,25.

Toți ochii vor fi pe Zlatan Ibrahimovic, care se întoarce în Suedia la doar câteva săptămâni după ce și-a calificat naționala la EURO 2016. Mai mult, Malmo este și orașul său natal, așa că starul lui PSG va fi aplaudat de toată lumea. Pentru a fi sigur că nu ratează nici un suedez meciul său cu Malmo, Ibra a închiriat piața centrală din Malmo, unde a instalat un ecran gigant pentru vizionarea partidei.

Un alt meci pe care pariorii au mers fără ezitare este Atletico – Galatasaray 1 solist. Cota acestui pariu este 1,30, spaniolii fiind considerați unii dintre favoriții la calificarea în sferturile de finală ale competiției.

Podiumul este completat de Manchester United – PSV, unde englezii, fără o parte dintre titulari, sunt cotați cu 1,50 pentru o victorie. De asemenea, pariorii au mai mers pe victoriile celor de la Real Madrid la Șahtior sau Benfica la Astana.

Sursa foto: www.aftonbladet.se

pariate

bonus

Unibet îți înapoiază banii dacă pierzi primul pariu!

Deschide AICI un cont la Unibet și beneficiezi de un pariu gratuit până la 150 RON pentru acest meci.

Agenții autorizate