Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Pe cine își pun românii banii. Cele mai pariate meciuri de miercuri

Sursa foto: www.sport.be

Astăzi se joacă ultimele meciuri din etapa a patra a Ligii Campionilor, multe dintre ele fiind decisive pentru calificarea în turul următor al competiţiei.

Pariorii sunt de părere că cel mai bun meci de jucat miercuri este Chelsea – Dinamo Kiev. Trupa antrenată de Jose Mourinho se află pe locul trei în grupă, la un punct în spatele rivalei de astăzi. Pe primul loc este FC Porto, care are un meci uşor cu Maccabi şi își poate asigura în mare parte calificarea în optimile de finală.

La englezi lipsesc Courtois, Falcao şi Pedro, în timp ce Dinamo vine fără Danilo Silva, care a fost lăsat acasă pentru a asista la naşterea copilului său.

Partida din tur s-a terminat indecis, 0-0, după un meci pe care Mourinho ar vrea să-l uite, mai ales că echipa din Kiev a avut o posesie mai bună (57%-43%), dar și marile ocazii.

Un alt meci pe care și-au pus pariorii banii este Olympiakos – Dinamo Zagreb. Grecii au câștigat în Croația, iar un posibil succes și acasă cu Dinamo le asigura una dintre primele trei poziții în clasament. Forma gazdelor este una incredibilă, cu opt victorii și un egal în ultimele nouă partide!

Pe lista pariorilor români se mai află meciurile Bayern – Arsenal, AS Roma – Leverkusen sau Maccabi Tel Aviv – FC Porto.

Sursa foto: www.sport.be

pariurile zilei

Agenții autorizate