Urmareste-ne

Archive

Peste 100.000 de euro câștig, din biletul zilei! Cum dăm lovitura cu un pariu de 36 de lei!

Cum dăm lovitura cu o cotă amețitoare!
Cum dăm lovitura cu o cotă amețitoare!

În afara biletelor pe care specialiștii BETMAG le oferă zilnic, la sfârșit de săptămână încercăm să pofităm de numărul mare de evenimente și să alcătuim un bilet mai lung, dar și cu un câștig pe măsură!

Chiar dacă par la prima vedere o loterie, aceste tipuri de bilete au totuși și câteva reguli nescrise, de care un parior ar trebui să țină cont.

Recomandări pentru un bilet câștigător de 100.000 de euro!

  1. În general, este bine ca pe bilete să mizezi cât mai mult pe goluri (GG3+, 2+, 3+) și să eviți pe cât posibil soliștii, chiar dacă uneori unele favorite par certe, iar cotele sunt tentante. Mizăm pe favorite atunci când avem de a face cu echipe în formă, care leagă victoriile de câteva etape bune. Evident, pentru a beneficia de bonusul oferit de Superbet, toate evenimentele de pe bilet trebuie să aibă o cotă de peste 1,30.
  2. De regulă e bine să extragi cele mai bune meciuri pe 2-3 zile și să nu aglomerezi un bilet cu partide de pe o singură zi. Cu o analiză  atentă pe 2,3 zile îți poți selecta 6,7 meciuri bune pe fiecare zi ân parte,  iarșansele de reușită sunt mai mari. Noi vom alcătui un bilet doar cu oferta de azi, având în vedere numărul foarte mare de evenimente din ofertă.
  3. Miza pentru astfel de bilete este bine să fie undeva între 30 și 40 de lei, iar numărul de meciuri, undeva în jurul a 20. Pune mai întâi miza pe bilet, apoi începe să adaugi evenimentele până ajungi la plafonul de 500.000 de lei (100.000 de euro).
  4. De regulă este bine să îți lași, din punct de vedere cronologic, cât mai puține meciuri în coada biletului care încep la aceeași oră. În măsura în care este posibil este bine să rămâi într-un singur eveniment, pentru a putea avea posibilitatea să pui contră.
  5. Când plasezi un bilet online cu miză, să zicem, 40 de lei, împarte-l în cât mai multe tichete cu sume mai mici (8 bilete x 5 lei). Astfel, în cazul în fericit în care avansezi cu meciurile până spre final, ai posibilități multiple de cash out pe cele 8 bilete. Poate nu dai lovitura de 100.000 de lei, dar cu 2,3 cash-out-uri inspirate poți să rămâi totuși cu un câștig consistent.
  6. Încearcă să creezi biletul cu zi înainte de startul partidelor. Sunt diferențe foarte mari între cote de la o zi la cealalată și te poți aștepta ca valoarea câștigului să scadă de pe o zi pe alta până undeva la 20%!

Miza pe soliști, dar și pe pariurile noastre preferate!

Ținând cont de regulile de mai sus, am alcătuit un bilet-eveniment de 2o de meciuri.

Am alternat soliștii pe care ne bazăm astăzi, gen Napoli, Fiorentina, Inter, cu mecurile de goluri (3+ și ambele marchează). Nu am omis pariurile noastre preferate (x2+2, Gazdele 2+, Oaspeții 2+) și am ajuns la o cotă amețitoare, 7787, cu un bonus de 100% (peste 31.000 de lei).

Aveți mai jos codul biletului, plasat de 9 ori cu 4 pentru a ajunge exact la targetul propus: peste 100.000 de euro!

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare