Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Petre Marin a analizat pentru betmag.ro derby-ul rundei în Liga 1

Sursa foto: www.telegrafonline.ro

Foarte puțini jucători se pot lăuda cu o carieră ca a lui Petre Marin, care a trecut pe la patru echipe din București, Steaua, Rapid, Național și Sportul, în perioada în care formațiile din Capitală dominau fotbalul românesc. Nu a jucat la Dinamo, echipa pe care fiul său o întâlnește în această etapă.

În runda a 16-a din Liga 1, Viitorul lui Gheorghe Hagi se deplasează la Dinamo București, luni, de la ora 20:30. Meciul este foarte special pentru Petre Marin, care își poate vedea fiul jucând împotriva unei foste rivale din perioada în care era jucător activ.

Betmag.ro a vorbit cu fostul fundaș, în vârstă de 42 de ani, despre meciul rundei în Liga 1. „Aștept cu nerăbdare meciul, dar nu știu dacă fiul meu o să joace. Din câte am înțeles, vor să îl folosească în Youth League miercuri, dar încă nu se știe”, ne-a spus Petre Marin.

Întrebat despre un pronostic, fostul fundaș, cu nouă meciuri la naționala României, a evitat să aleagă o câștigătoare: „Nu pot spune ce echipă este favorită, însă îmi doresc să câștige Viitorul, evident. Oricum, o să fie un meci tare, ambele echipe sunt puternice. Viitorul e în proporție de 99% în play-off, să vedem dacă și Dinamo ajunge acolo. Cred că vom avea parte de spectacol luni”, a declarat Petre Marin.

Înaintea partidei, Viitorul este pe locul doi în Liga 1, cu 29 de puncte, în timp ce Dinamo e pe cinci, cu 24.

Sursa foto: www.telegrafonline.ro

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Agenții autorizate