Urmareste-ne

Ponturi Anglia

Ponturi pariuri Tottenham – Arsenal (12.05.2022). Bătălia pentru Liga Campionilor

Tottenham și Arsenal se întâlnesc joi, de la ora 21.45, ora României, într-o restanță din etapa a 22-a din Premier League. Miza este uriașă, accederea în Liga Campionilor. La patru puncte în urma „tunarilor”, pentru Spurs nu există decât varianta victoriei. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Tottenham – Arsenal, duel pentru Liga Campionilor

Tottenham Hotspur și Arsenal sunt vecine de clasament, dar „tunarii” sunt în avantaj în acest moment. Arsenal e pe locul 4, cu 66 de puncte, în timp ce Spurs ocupă poziția a 5-a, cu 62 de puncte. Miza confruntării este uriașă, calificarea în Liga Campionilor. Mai aproape de a termina în Top 4 este Arsenal, iar o victorie a „tunarilor” în fieful rivalei le-ar asigura acestora prezența în UEFA Champions League.
Arsenal vine după patru victorii consecutive în Premier League: 4-2 la Chelsea, 3-1 cu Manchester United, 2-1 la West Ham și 2-1 cu Leeds.
De partea cealaltă, Tottenham a pierdut în weekendul trecut două puncte prețioase în raport cu Arsenal, însă echipa lui Antonio Conte a remizat, 1-1, cu Liverpool, pe Anfield. Un rezultat mare, dacă ne gândim la obiectivul „cormoranilor”, câștigarea titlului în Premier League, în plus aceștia fiind calificați atât în finala Ligii Campionilor, cât și în finala Cupei Angliei.

Arsenal vizează să termine în Top 4

Arsenal așteaptă de șase ani să termine în Top 4 și să revină în Liga Campionilor. Tottenham are însă un ascendent moral asupra „tunarilor” în propriul fief. Pe teren propriu, a câștigat ultimele două directe, fiind neînvinsă pe Tottenham Hotspur Stadium de șapte meciuri în campionat, în confruntările cu Arsenal.
În acest sezon, în patru din ultimele cinci meciuri de acasă, Tottenham a marcat cel puțin trei goluri, excepție făcând înfrângerea cu Brighton (0-1), când nu a tras niciun șut pe poartă. În tur, pe Emirates, Arsenal s-a impus cu 3-1, după ce conducea cu 3-0 încă din minutul 34.

Ponturi Tottenham - Arsenal (12.05.2022)

Ponturi Tottenham – Arsenal (12.05.2022)

Alte trei variante Tottenham – Arsenal

  • 1,60 – cotă pentru „GG”
  • 1,74 – cotă pentru „PSF 1”
  • 2,15 – cotă pentru „1 solist”

 

Agenții autorizate