Urmareste-ne

Archive

Pont de cota 1.90 din Bundesliga. Pe ce mizăm la Augsburg – Schalke

Sursă foto: kicker.de

Bundesliga continuă astăzi cu ultimele două meciuri ale etapei cu numărul 16, ziua fiind deschisă de confruntarea Augsburg – Schalke, două dintre reprezentantele Germaniei în Europa League. 

Gazdele au reușit o performanță demnă de lăudat în această competiție, câștigând cu 3-1 meciul decisiv de la Belgrad, cu Partizan. De cealaltă parte, Schalke s-a impus cu 4-1 în deplasare cu Asteras, însă „minerii” erau deja calificați înaintea partidei.

Augsburg are mari probleme acasă, acolo unde le-a învins doar pe Hannover și Alkmaar. În plus, numai două echipe nu au izbutit să-i înscrie. Sunt șapte înfrângeri suferite de această formație pe teren propriu în actuala stagiune, ultimele cinci cu minimum două goluri primite.

Schalke traversează o perioadă bună, cu patru partide consecutive fără înfrângere, dintre care trei victorii. Cu Augsburg nu a pierdut niciodată în deplasare.

Pentru ca pariul său fie câștigător, Schalke nu trebuie să piardă, iar în meci să fie marcate minimum două goluri.

PARIURI CU ATITUDINE
Augsburg – Schalke X2 & 2+ @ 1.90

Sursă foto: kicker.de

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate