Urmareste-ne

Archive

Pont de cota 2.05 la un meci din Liga Campionilor

Sursa foto: desporto365.com

La fel ca anul trecut, când era eliminată de Astra încă din play-off-ul Europa League, Lyon a început dezastruos și acest sezon. Francezii și-au revenit între timp, urcând până pe locul 2 în campionat, iar acum având șansa de a reveni în cursa pentru accederea în optimile de finală din Liga Campionilor.

Dacă va câștiga meciul cu Gent, cel mai accesibil adversar din grupa sa, Lyon devine mare favorită la calificarea în șaisprezecimile Europa League. Mai mult, păstrează șanse bune și la o eventuală clasare pe locul secund, numai în cazul în care Valencia pleacă fără puncte de la St. Petersburg, rezultat pe care francezii îl vor afla înaintea meciului lor.

Indiferent de rezultatul consemnat ori de competiția disputată, s-a marcat în prima repriză a fiecăuri meci jucat de Lyon acasă în actuala stagiune, excluzând aici cele două remize albe. Atunci când a câștigat, trupa lui Fournier a înscris în prima parte a jocului.

Ambele formații au probleme de lot înaintea acestui duel, mai mulți jucători de bază urmând a lipsi atât de la Lyon, cât și de la Gent. Pentru a vedea cine lipsește, dar și echipele probabile, puteți accesa articolul din partea dreaptă, zona superioară.

Pariul este câștigător dacă Lyon va câștiga, iar în prima repriză oricare dintre echipe va înscrie.

PARIURI CU ATITUDINE
Lyon – Gent 1&1+I @ cota 2.05 la MozzartBet

tv

Urmărește gratuit mii de meciuri oriunde te-ai afla!

Deschide AICI un cont la Unibet și vei putea urmări gratuit toate meciurile din NBA, La Liga, Bundesliga sau Ligue 1, pe desktop și pe mobil.

Sursa foto: desporto365.com

Agenții autorizate