Urmareste-ne

Archive

Pont de cota 2.20 din hochei. Gazdele își joacă ultima șansă

Sursa foto: abendblatt.de

betmag.ro îți propune un pont de cota 2.20 la meciul zilei în campionatul german de hochei, gazdele putând fi eliminate din play-off în cazul unui nou eșec. 

# Seria din semifinale a început cât se poate de prost pentru Nurnberg, umilită cu 2 la 6 în arena lui Wolfsburg. Fanii săi așteptau revanșa în duelul de acasă, doar că „urșii” au câștigat din nou, cu 3 la 1. Scorul general a devenit 3-0 în favoarea lui Wolfsburg după o nouă victorie clară bifată acasă în urmă cu două zile.

# Chiar dacă se află într-o situație critică, un nou eșec fiind sinonim cu eliminarea, Nurnberg are suficiente motive să creadă într-o victorie care ar prelungi seria. În sferturile de finală a eliminat-o pe Iserlohn în șapte meciuri grație celor trei victorii importante de acasă, iar pe Wolfsburg a învins-o de opt ori pe gheața proprie în ultimii patru ani. 

# Pentru ca pariul să fie câștigător, Nurnberg trebuie să câștige meciul în timpul regulamentar de joc, prelungirile nefiind incluse. Cota pentru o victorie a gazdelor inclusiv după prelungiri este de 1.75. Partida contând pentru semifinalele primei ligi germane de hochei începe la ora 20:30.

Nurnberg – Wolfsburg 1 @ 2.20

Sursa foto: abendblatt.de

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate