Urmareste-ne

Pontul Zilei

Pontul zilei (01.03.2022). Oaspeții câștigă, pariorii încasează

1. Kaiserslautern visează la promovarea în 2. Bundesliga

Pontul zilei de 1 martie vine din liga a treia din Germania. Marți, de la ora 20:00, avem confruntarea dintre Munchen 1860 și Kaiserslautern. Cândva o echipă de cupele europene, Kaiserslautern e acum în eșalonul al treilea, dar vizează promovarea în 2.Bundesliga. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Kaiserslautern, spre promovare

FC Kaiserslautern vizează promovarea directă de pe locul secund, pe care îl ocupă în acest moment. Vin din spate Braunschweig și Mannheim, aflate la două, respectiv patru puncte, astfel FC Kaiserslautern nu-și permite pași greșiți.  Echipa e în formă și se apără excelent. Are doar 16 goluri primite în 27 de meciuri. Până acum, în deplasare, Kaiserslautern a câștigat de cinci ori, a remizat de patru și a pierdut de alte patru ori. Interesant e că, după patru înfrângeri la rând în startul sezonului, n-a mai pierdut niciodată afară.

Munchen 1860 – un singur succes în ultimele cinci meciuri

Munchen 1860 e echipă de mijlocul clasamentului, care are un singur succes în ultimele cinci etape. Bavarezii sunt pe locul 10, cu 40 de puncte, și au câștigat doar un meci din ultimele cinci. S-a întâmplat chiar în runda precedentă, când Munchen 1860 s-a impus cu 3-1 pe terenul lui Zwickau. În tur, pe 21 august 2021, Kaiserslautern a câștigat cu 3-0, iar „dracii roșii” s-ar putea impune și marți seara. „2 solist” are cotă 2,70.

Pontul zilei 1 martie

 

Agenții autorizate