Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Pontul zilei (01.04.2022). Toți banii pe Club Brugge!

Bas Dost, atacantul lui Club Brugge

Beerschot VA și Club Brugge se înfruntă în etapa cu numărul 33 din Belgia – Liga Pro, pe Olympisch Stadion. Oaspeții au ca obiectiv titlul de campioană, în timp ce gazdele sunt pe ultimul loc, la 16 puncte distanță de salvare. Betmag vă prezintă pontul pentru acest meci.

Beerschot VA, șase înfrângeri la rând

Beerschot VA are un sezon de coșmar. Are șase înfrângeri la rând, care a trimis echipe pe poziția a 18-a. Pe teren propriu, a înregistrat patru victorii, o remiză și 11 înfrângeri. Ultimul succes a venit, însă, pe 13 februarie, 2-1 cu Kortrijk. În meciurile care au mai rămas, Beerschot VA va încerca să adune cât mai multe puncte, dar jocul prestat nu le oferă prea mari speranțe.

Victorie pentru titlu

De partea cealaltă, Club Brugge este pe locul 2, cu cinci puncte mai puțin față de Union St.Gilloise, liderul din Liga Pro. Echipa lui Alfred Schreuder este în formă, reușind trei victorii consecutive în ultimele etape cu Genk (3-1), Oostende (3-1) și Seraing United (5-0). Este greu de crezut că oaspeții se vor împiedica de o echipă gazdă aflată la pământ din toate puncte de vedere. “Club Brugge câștigă la cel puțin două goluri diferență” are cotă 1.80.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate