Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Pontul zilei (04.04.2022). Toți banii pe Derry City!

Sursa foto: forums.overclockers.co.uk

UC Dublin și Derry City se înfruntă în etapa cu numărul 8 din Irlanda – Premier Division. Oaspeții intră în meci după patru victorii la rând, în timp ce oaspeții să facă uitate ultimele rezultate, care i-au adus în postura de „lanternă”. Pontul zilei din 04.04.2022 îţi dublează banii fără emoţii.

Derry City e lider

Derry City nu a avut rival în ultimele meciuri pe care le-a disputat pe terenul celor de la UC Dublin, învingând cu fiecare ocazie. N-a mai cedat puncte pe acest teren din 2011. Au fost opt succese la rând pentru Derry, dintre care şase în handicap. În actualul sezon, Derry City este lider în Irlanda cu un avantaj, deja, liniștitor, deși este start de sezon. Au trecut 7 etape, iar Derry are deja 3 puncte avans şi meciul cu Dublin în minus. E singura formaţie fără înfrângere şi un nou succes i-ar aduce un avantaj de minim 5 puncte faţă de „pluton”. Anticipăm că nu va întâmpina probleme, deși joacă pe teren străin.

UC Dublin, fără victorie

Situaţia e complet opusă pentru gazde. UC Dublin este ultima clasată, fără victorie după șapte meciuri. Trei remize și patru înfrângeri a înregistrat în cele șapte meciuri. Palmaresul cu Derry City nu îi ajută deloc, deci mizăm pe o victorie a oaspeților, care au o echipă în formă și închegată. „Derry City conduce la pauză și câștigă la final” are cotă 2.00.

Pontul zilei (04.04.2022)

Pontul zilei (04.04.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate