Urmareste-ne

Ponturi Anglia

Pontul zilei (02.05.2022). Facem profit şi în divizia a patra

Port Vale

Pontul zilei de luni, 02.05.2022, vine din partida Port Vale – Newport County, care se înfruntă în etapa a 45-a din League 2 (divizia a patra) – Anglia. Gazdele au ca obiectiv promovarea în eșalonul superior, în timp ce oaspeții sunt la jumătatea clasamentului. Betmag îți arată cum poți face profit cu 200 de lei investiți, la început de săptămână.

IA ACUM BONUSUL DE 700 RON DE LA MAXBET

COTA ZILEI: 3,25 LA FCSB – FC ARGEŞ

Pontul zilei de luni, 02.05.2022: Port Vale se impune

Cu o victorie, Port Vale ar putea urca pe locul 3, care îi asigură promovarea directă în League 1. Gazdele intră în meci după două înfrângeri la rând și nu mai au voie să facă pași greșiți în ultimele etape. De precizat că Port Vale nu are nici locul de play-off asigurat, Sutton United, locul 8, așteptînd un pas greșit.

BILETUL ZILEI: două meciuri îţi triplează banii!

Newport County, trei înfrângeri la rând

De partea cealaltă, Newport County traversează o perioadă slabă, cu o singură victorie în ultimele șapte meciuri. Intră în meci după trei înfrângeri la rând, ultimul eșec punând capăt speranțelor echipei de a prinde un loc de play-off. Newport County joacă doar pentru orgoliu și palmares ultimele runde din League Two. Gazdele sunt motivate să obțină victoria și anticipăm că o vor obține. “Port Vale câștigă” are cotă 1.81.

Pontul zilei (02.05.2022)

Pontul zilei (02.05.2022)

EXTRAFOTBAL: 1,91 pentru victoria Simonei Halep

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

IA BONUSUL DE 700 DE LEI DE LA MAXBET

Agenții autorizate