Urmareste-ne

Pontul Zilei

Pontul zilei (02.07.2022). Ne dublăm banii în campionatul Irlandei

Sligo Rovers

Pontul zilei de 2 iulie vine din campionatul Irlandei. Sligo Rovers primește vizita celor de la Shelbourne Dublin, într-un meci din etapa a 22-a din Premier Division. Confruntarea de la Sligo e sâmbătă, de la ora 21:45, ora României. Iată ce trebuie să pariați pentru a vă dubla banii.

Sligo Rovers, în revenire de formă

Sligo Rovers și Shelbourne Dublin sunt două echipe de mijlocul clasamentului, gazdele – locul 5, cu 29 de puncte, oaspeții – locul 7, cu 25 de puncte. Sligo Rovers e neînvinsă de patru meciuri, cu două victorii și două egaluri, fiecare succes fiind urmat de câte o remiză. Gazdele au început relativ bine sezonul din Irlanda, adunând 19 puncte din primele 12 jocuri, însă au cunoscut o scădere de formă în luna mai.

După mai multe victorii consecutive și o remiză cu liderul campionatului, Shamrock Rovers, echipa lui John Russel a strâns doar un punct din următoarele patru meciuri și a coborât vertiginos în clasament. Victoria cu 2-1 de pe teren propriu cu Derry City a pus capăt formei slabe a celor de la Sligo Rovers. Au urmat o remiză cu UC Dublin și o victorie clară cu Finn Harps (3-0). În ultima etapă, Sligo a trebuit să se mulțumească doar cu un punct din confruntarea cu Drogheda United, încheiată cu o remiză fără goluri.

Shelbourne, fără victorie și fără gol marcat de trei meciuri

De cealaltă parte, Shelbourne speră să revină după o serie de rezultate modeste în ultimele săptămâni. Oaspeții nu mai câștigă și nu mai marchează de trei meciuri, au scos doar un punct din nouă posibile, chiar în ultima etapă, 0-0 acasă cu Dundalk. Shelbourne Dublin a avut un început dificil de campionat, care i-a dus în jumătatea inferioară a clasamentului, dar a urmat o revenire impresionantă cu patru victorii consecutive, printre învinse numărându-se chiar adversarii lor de sâmbătă. Seria de patru victorii a fost întreruptă de înfrângerea în deplasare la Shamrock Rovers, scor 0-2. Pasa proastă a continuat cu un alt eșec în deplasare, 0-1 la Bohemians, iar în urmă cu o săptămână au bifat o remiză albă acasă cu Dundalk.

Acum o așteaptă un meci greu la Sligo Rovers, echipă care speră să mai reducă din diferența față de St. Patricks, echipa de pe locul 4. Sunt trei puncte între cele două echipe, iar Sligo are un meci în minus. Pe de altă parte, Shelbourne vrea să evite al patrulea meci la rând în care nu câștigă, dar îi va fi extrem de greu. Shelbourne a câștigat trei din cele mai recente patru directe, dar e cazul ca Sligo să preia inițiativa. „1x și sub 2,5 goluri” are cotă 2.02.

Pontul zilei (02.07.2022)

Pontul zilei (02.07.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate