Urmareste-ne

Pontul Zilei

Pontul zilei (02.08.2022). Dăm lovitura cu EFL Cup! Ce trebuie să pariezi la Cambridge United – Millwall

Pontul zilei de 2 august vine din Anglia. Cambridge United și Millwall se întâlnesc marți seara în primul tur al Cupei Ligii. Cele două echipe s-au confruntat anul trecut în turul 2 al competiției.

Ambele echipe vin după victorii

Cambridge United și Millwall se confruntă marți seara, de la ora 21:45, ora României, în primul tur al EFL Cup. Sezonul trecut, Millwall câștiga cu 3-1 confruntarea cu Cambridge United, din turul 2 al competiției.

Cei de la Cambridge speră ca avantajul terenului propriu și experiența unui nou sezon în League One îi vor ajuta să facă diferența marți seara, pe Abbey Stadium.

Ambele echipe vin după victorii în campionatele în care activează. Gazdele au debutat în noul sezon de League One cu o victorie acasă, 1-0 cu Milton Keys. De partea cealaltă, Millwall a terminat sezonul precedent de Championship pe locul 9, iar în noua ediție de campionat a debutat tot cu o victorie acasă, 2-0 cu Stoke City. Astfel, echipa lui Gary Rowett s-ar putea dovedi a fi nucă tare pentru Cambridge United. Prioritatea oaspeților în acest sezon este promovarea în Premier League, iar un parcurs cât mai lung în EFL Cup ar fi cu siguranță un bonus frumos.

După startul bun din campionatele în care activează, ne așteptăm ca amebele echipe să marcheze marți seara pe Abbey Stadium. GG-ul are cotă 1.80.

Pontul zilei (02.08.2022)

Pontul zilei (02.08.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate