Urmareste-ne

Pontul Zilei

Pontul zilei (03.04.2022). Toți banii pe „ciocănari”!

Pontul zilei de duminică, 03.04.2022 vine din Premier League. West Ham United primește, de la ora 16:00, vizita celor de la Everton. Gazdele încă mai speră să prindă cupele europene, în timp ce oaspeții sunt sub amenințarea retrogradării.

Pontul zilei (03.04.2022): West Ham caută să revină în Top 6

West Ham a ieșit din Top 6 după înfrângerea din ultima etapă cu Tottenham (1-3), dar speră să mențină în lupta pentru pozițiile de cupe europene. Aflată mai tot timpul sezonului acolo, echipa londoneză vrea să valorifice avantajul terenului propriu duminică după-amiază, când pe Stadionul Olimpic vine Everton. Echipa lui David Moyes a luat zece puncte din 12 posibile în ultimele patru meciuri acasă, singurele puncte pierdute fiind în remiza cu Newcastle (1-1). În rest, în ultimele patru meciuri de pe teren propriu au fost trei victorii, din care două consecutive, cu Wolverhampton și Aston Villa. Acum o caută pe a treia la rând, cu un adversar accesibil.

Everton, cea mai slabă în deplasare din Premier League

Everton stă rău de tot în acest sezon. E fix deasupra zonei roșii, la trei puncte de retrogradare. Pe locul 17, cu 25 de puncte, dar și cu trei meciuri în minus, Everton e cea mai slabă în deplasare din tot campionatul, cu o singură victorie în 13 meciuri. Nici Frank Lampard nu a putut face minuni într-un timp scurt.

În tur, West Ham s-a impus cu 1-0 la Liverpool. Ultimele șase directe în Premier League au 1-2 goluri la final, ceea ce ne face să nu ne aventurăm prea mult într-un pariu pe goluri. West Ham are prima șansă la victorie, însă Everton poate să înscrie și ea. „1 și sub 4,5 goluri” are cotă 2,02.

Pontul zilei (03.04.2022)

Pontul zilei (03.04.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate