Urmareste-ne

Pontul Zilei

Pontul zilei (03.05.2022). Duel brazilian în Copa Libetadores

Pontul zilei de 3 mai vine din Copa Libertadores. În această săptămână sunt programate meciurile etapei a patra din faza grupelor popularei competiții din America de Sud. Suntem cu ochii pe duelul brazilian din Grupa D, dintre America MG și Atletico Mineiro.

Gazdele – fără victorie, oaspeții – fără înfrângere

Gazdele, de la America MG, sunt pe ultimul loc în grupă, fără nicio victorie în trei etape. În schimb, Atletico Mineiro e pe locul al doilea, la egalitate de puncte cu liderul și fără înfrângere în primele trei runde. Meciul tur s-a terminat, complet surprinzător, la egalitate, 1-1.
Cu o victorie în meciul din această săptămână, Atletico Mineiro își asigură un loc în Top 3 și automat o calificare în fazele eliminatorii, fie că vorbim de Copa Libertadores, fie că vorbim de Copa Sudamericana.
Interesant e că gazdele nu marchează în directele de pe teren propriu. N-au făcut-o în ultimele patru, pierzând de trei ori, plus o remiză albă. De altfel, cel mai recent succes al celor de la America în directe datează din 2016, o victorie cu 2-1. De atunci, în meciuri oficiale, Atletico Mineiro a câștigat de 14 ori, iar alte șase partide s-au terminat la egalitate. În tur a fost 1-1, iar oaspeţii de acum pot să evite din nou înfrângerea. Mai mult, nu credem că vor lua gol. Cota de „X2 si NGG” e 2,15.

Pontul zilei (03.05.2022)

Pontul zilei (03.05.2022)

 

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate