Urmareste-ne

Pontul Zilei

Pontul zilei (03.07.2022). Cum îți dublezi banii cu America Mineiro – Goias

America Mineiro a scos doar un punct în ultimele cinci etape de campionat, dar vine după o victorie în Cupa Braziliei
America Mineiro

Pontul zilei de 3 iulie vine din campionatul Braziliei. America Mineiro primește duminică vizita celor de la Goias și încearcă să iasă din zona retrogradării. Gazdele au luat un singur punct în ultimele cinci etape, dar vin după o victorie confortabilă în optimile Cupei Braziliei.

Gazdele, un singur punct în ultimele cinci etape

America Mineiro a obținut doar un punct în ultimele cinci meciuri de campionat și e la retrogradare. Înaintea etapei a 15-a din Serie A, gazdele ocupă locul 17, cu 15 puncte. După o perioadă dificilă, echipa lui Vagner Mancini a simțit din nou gustul victoriei în această săptămână, când America Mineiro a învins-o pe Botafogo cu 3-0, în prima manșă a optimilor Cupei Braziliei. Gazdele confruntării de duminică vor căuta să se folosească de acest succes ca o rampă de lansare pentru a ieși din zona retrogradării.

Goias simte amenințarea retrogradării

De partea cealaltă, nou-promovata Goias, e foarte aproape de zona retrogradării. Are cu două puncte peste America Mineiro, însă este un avantaj fragil, care poate fi anulat în orice moment. Oaspeții vin după o victorie la limită, 1-0 cu Cuiaba, dar înaintea acestui succes au parcurs o serie de cinci meciuri fără victorie. Echipa lui Jair Ventura vine motivată la Belo Horizonte, dar America Mineiro va face tot ce-i stă în putință pentru ca Goias să nu plece cu toate cele trei puncte de aici. E nevoită să o facă, dacă nu vrea să staționeze încă o etapă în zona retrogradării. „1x și sub 2,5 goluri” are cotă 2.02.

Pontul zilei (03.07.2022)

Pontul zilei (03.07.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate