Urmareste-ne

Pontul Zilei

Pontul zilei (03.08.2022). Ce trebuie să pariezi la Sao Paulo – Ceara

Pontul zilei de 3 august vine din Copa Sudamericana. În sferturile de finală ale competiției avem un duel brazilian, între Sao Paulo și Ceara. Betmag vă prezintă ce trebuie să pariați pentru a vă dubla banii investiți.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Ultimele șase directe dintre Sao Paulo și Ceara – remize cu goluri

Ambele echipe s-au calificat luna trecută cu stil în sferturile de finală ale Copei Sudamericana. În optimi, Sao Paulo a reușit o dublă victorie cu formația chiliană Universidad Catolica, 4-2 în deplasare și 4-1 acasă. În același timp, Ceara a câștigat și ea ambele manșe din optimi cu formația boliviană The Strongest, 2-1 în deplasare și 3-0 acasă.

După calificarea în sferturile de finală, gazdele nu au mai câștigat decât unul din următoarele șapte meciuri oficiale. Sao Paulo intră în meci după un eșec în Brasileiro Serie A, 0-1 la Athletico Paranaense.

De partea cealaltă, Ceara vine după două eșecuri consecutive în campionat, 0-1 la Juventude și 1-2 pe teren propriu cu liderul Palmeiras.

Ultimele șase directe dintre Sao Paulo și Ceara au fost remize cu goluri, iar alegerea noastră pentru prima manșă din sferturile Copei Sudamericana este „ambele marchează”, la cotă 2.20.

Pontul zilei (03.08.2022)

Pontul zilei (03.08.2022)

 

Agenții autorizate