Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Pontul zilei (04.05.2022). Dai lovitura cu Copa Libertadores. Ce trebuie să joci la Talleres Cordoba – Flamengo RJ

Talleres Cordoba și Flamengo Rio de Janeiro se înfruntă în etapa a 4-a din Grupa H a Copei Libertadores. Cele două formații ocupă primele două locuri în clasament și sunt despărțite de trei puncte. Betmag îți arată cum poți face profit cu 200 de lei investiți.

Flamengo Rio de Janeior, punctaj maxim în grupă

În prezent, Flamengo Rio de Janeiro este lider în grupă, cu punctaj maxim după trei etape, golaveraj 8-3. Brazilienii sunt una dintre favoritele la câștigarea trofeului. În tur, echipa lui Paulo Sousa s-a impus lejer, scor 3-1. Flamengo Rio de Janeiro este o formație grea, care a pierdut un singur meci din ultimele nouă în toate competițiile.

Talleres Cordoba, cinci înfrângeri în ultimele șapte meciuri

De partea cealaltă, Talleres Cordoba este pe locul 2, cu șase puncte, golaveraj 3-3. Argentinienii sunt inferiori brazilienilor, astfel că obiectivul echipei lui Pedro Caixinha este poziția secundă în Grupa H. Două victorii și cinci înfrângeri a înregistrat Talleres Cordoba în ultimele șapte meciuri, în toate competițiile.

Chiar dacă are punctaj maxim, Flamengo Rio de Janeiro nu este, încă, matematic calificată în faza următoare a competiției, însă cu o victorie cu Talleres Cordoba ar rezolva problema. Mizăm pe formația braziliană. Flamengo Rio de Janeiro câștigă” are cotă 1.82.

 

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate