Urmareste-ne

Pontul Zilei

Pontul zilei (04.07.2022). Ne dublăm banii în campionatul Suediei

IFK Goteborg vine după două succese consecutive în campionatul Suediei
IFK Goteborg vine după două succese consecutive în campionatul Suediei

Pontul zilei de 4 iulie vine din campionatul Suediei. În etapa a 12-a, IFK Goteborg primește vizita celor de la Degerfors, penultima clasată, echipa cu cel mai slab din toată liga.

IFK Goteborg vine după două succese la rând în campionat

Meciul de pe „Gamla Ullevi” o găsește pe IFK Goteborg pe poziția a noua, cu 17 puncte, în timp ce Degerfors e penultima (locul 15), cu șapte puncte. Gazdele vin după două victorii consecutive în campionat, 2-0 cu Sundsvall și 2-1 la Sirius. De cealaltă parte, oaspeții au doar două victorii în 11 meciuri, aceste succese fiind cu vecinele de clasament, Helsingborg și Sunsvall. În ultimele trei meciuri, Degerfors a scos doar un singur punct, chiar etapa trecută, după 1-1 cu AIK Stockholm. Cu opt meciuri pierdute din 11, Degerfors are cel mai slab atac din campionat, cu nouă goluri marcate.

În sezonul precedent, cele două echipe și-au împărțit victoriile, fiecare câștigând pe terenul adversarei. Degerfors s-a impus la Goteborg cu 3-2, iar Goteborg a învins apoi în deplasare cu 1-0. De data aceasta, având în vedere și forma de moment, credem că gazdele vor valorifica avantajul terenului propriu. „IFK Goteborg câștigă și 2-5 goluri în meci” are cotă 2.10.

Pontul zilei (04.07.2022)

Pontul zilei (04.07.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate