Urmareste-ne

Pontul Zilei

Pontul zilei (04.08.2022). Ce trebuie să pariezi la Fenerbahce – Slovacko

Pontul zilei de 4 august vine din preliminariile Europa League. Fenerbahce primește joi vizita echipei cehe Slovacko, în prima manșă din turul 3 preliminar al competiției. Turcii vin după înfrângerea cu Dinamo Kiev, din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, o înfrângere care a durut.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Fenerbahce nu-și permite să piardă pe teren propriu

Turcii au fost eliminați de Dinamo Kiev în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, ceea ce i-a făcut să cadă în Europa League, în timp ce Slovacko și-a asigurat locul în această etapă a competiției după ce a terminat pe locul 4 în prima ligă din Cehia în sezonul 2021-2022.

În prima manșă din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, Fenerbahce a bifat o remiză albă cu Dinamo Kiev, într-un meci disputat la Lodz (Polonia), unde ucrainienii au avut calitatea de gazde. În returul de la Istanbul, s-a ajuns în prelungiri, după 90 de minute scorul fiind egal, 1-1. Campioana Ucrainei a dat lovitura în minutul 114, scoțând-o pe Fenerbahce din Liga Campionilor.

De partea cealaltă, Slovacko a intrat direct în turul 3 preliminar al Europa League, după ce a terminat pe poziția a patra în ediția 2021-2022 a campionatului Cehiei. Între timp, a început un nou sezon în Cehia, iar în prima etapă Slovacko a scos o remiză la Brno, unde a revenit de două ori pe tabelă (2-2). După eșecul cu Dinamo, turcii nu-și mai permit încă un pas greșit în fața propriilor suporteri, astfel că vor căuta să ia încă din prima manșă o opțiune serioasă pentru calificare. „1 pauză / 1 final și peste 1,5 goluri” are cotă 2.31.

Pontul zilei (04.08.2022)

Pontul zilei (04.08.2022)

Agenții autorizate