Urmareste-ne

Pontul Zilei

Pontul zilei (05.04.2022). Câștigul vine din Championship

Luton Town are trei victorii și o remiză în ultimele cinci etape

Pontul zilei de marţi, 05.04.2022, vine din Championship. „Lanterna roșie”, Peterborough, primește vizita unei echipe cu pretenții de promovare în Premier League. Luton Town e în formă, având trei victorii și o remiză în ultimele cinci etape.

IA ACUM BONUSUL DE 700 RON DE LA MAXBET

Peterborough, codaşa clasamentului

Gazdele sunt pe ultimul loc (24) din liga secunda engleză, cu 26 de puncte, la opt lungimi de salvare. Și-au mai revenit în ultimul timp, bifând o victorie și două egaluri în cele mai recente cinci etape. Peterborough nu mai câștigase în campionat din decembrie, 2-1 cu Millwall. Îngrijorător pentru fanii gazdelor e faptul că favoriţii lor nu reuşesc să profite de terenul propriu. Acasă, Peterborough e fără succes în campionat în 2022. Au fost nu mai puţin de 8 meciuri, două remize şi şase înfrângeri. De altfel, gazdele au 3 succese în 2022, două în Cupa, cu Bristol (echipă de liga a patra) şi QPR, plus una în campionat, tot contra lui QPR. Acum întâlnește, însă, un adversar cât se poate de dificil.

Oaspeții țintesc play-off-ul de promovare în Premier League

Luton Town se bate la play-off-ul de promovare, fiind în prezent pe locul 4. Oaspeții sunt în formă, având trei victorii și o remiză în ultimele cinci meciuri. În partida-tur, a fost scor de neprezentare, 3-0 pentru Luton. Este de așteptat un nou succes, chiar dacă, poate, nu la o diferență la fel de mare. „Luton Town câștigă” are cotă 1,87.

Pontul zilei (05.04.2022)

Pontul zilei (05.04.2022)

Cum iei 2 BONUSURI în același timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

IA BONUSUL DE 700 DE LEI DE LA MAXBET

Agenții autorizate