Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Pontul zilei (05.05.2022). Dai lovitura cu Copa Libertadores. Ce trebuie să joci la Alianza Lima – Colo Colo

Colo Colo, favorită cu Alianza Lima

Alianza Lima (Peru) și Colo Colo (Chile) se înfruntă în Copa Libertadores, în cea de-a patra etapă a Grupei F. Gazdele sunt pe ultimul loc, în timp ce oaspeții pe poziția a doua. Betmag îți arată cum poți face profit cu 200 de lei investiți.

Alianza Lima, înfrângeri pe linie

Alianza Lima are un sezon slab în Copa Libertadores. Are trei înfrângeri din tot atâtea meciuri jucate, golaveraj 2-5, și ocupă ultimul loc în clasament. 1-2 cu Fortaleza, 1-2 cu Colo Colo și 0-1 cu River Plate sunt rezultatele înregistrate de formația din Peru până acum, care are ca țintă clasarea măcar pe locul 3, care îi oferă posibilitatea de a juca în Copa Sudamericana.

Colo Colo, victorie și calificare

De partea cealaltă, Colo Colo este pe locul 2, cu trei puncte mai puțin față de liderul River Plate, care are punctaj maxim. 1-2 cu River Plate, 2-1 cu Alianza Lima și 2-1 cu Fortaleza sunt rezultatele înregistrate de formația din Chile până acum, care are ca obiectiv clasarea pe locul 1. Cu o victorie pe terenul lui Alianza Lima, Colo Colo ar lua o opțiune serioasă pentru calificarea în optimile de finală ale Copei Libertadores. Mizăm pe oaspeți, formația mai experimentată și mai valoroasă. “Colo Colo câștigă” are cotă 1.72.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate