Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Pontul zilei (05.05.2022). Dai lovitura cu Ekstraklasa. Ce trebuie să joci la Slask – Pogon

Slask are meci greu cu Pogon

Slask și Pogon se înfruntă în etapa a 32-a din Ekstraklasa, campionatul Poloniei. Oaspeții sunt în lupta pentru titlu, în timp ce gazdele sunt în zona retrogradării. Betmag îți arată cum poți face profit cu 200 de lei investiți.

Pogon, nevoie disperată de victorie

În prezent, Pogon Szczecin este pe locul 3, cu trei puncte mai puțin față de Rakow Czestochowa, liderul din Ekstraklasa. Pentru a rămâne în plasa liderului și, automat, în cursa pentru titlu, oaspeții au maximă nevoie de victorie. Pogon Szczecin intră în meci după o victorie cu Legia Varșovia, 3-1.

Slask, fără victorie de cinci meciuri

De partea cealaltă, Slask Slask Wroclaw este pe locul 14, cu trei puncte în fața lui Wisla Krakow, echipa care se află pe primul loc retrogradabil. Trei remize și două înfrângeri au înregistrat gazdele în ultimele cinci partide din campionat. În tur, Pogon a învins, 2-1, pe Slask. Anticipăm în meciul de sâmbătă o victorie a oaspeților. „Pogon câștigă” are cotă 1.85.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate