Urmareste-ne

Pontul Zilei

Pontul zilei (05.07.2022). Banii vin din Copa Sudamericana

Internacional, favorită cu America MG

Internacional Porto Alegre și Colo-Colo se înfruntă pe Estadio Jose Pinheiro Borda, în manșa secundă din optimile de finală ale Copei Sudamericana. Oaspeții au un avans de două goluri după prima manșă, disputată săptămâna trecută, la Santiago de Chile.

Oaspeții, cinci meciuri consecutive fără înfrângere

Foarte dornici să-și facă treaba pe teren propriu, chilienii de la Colo-Colo au învins în tur cu 2-0, iar acum brazilienilor le revine misiunea de a da un răspuns pe măsură. După victoria din Copa Sudamericana, Colo-Colo a scos o remiză la Everton, în campionat (scor 1-1), gruparea chiliană ajungând la cinci meciuri consecutive fără înfrângere în toate competițiile. Cu toate acestea, oaspeții nu-și pot permite să ridice piciorul de pe pedala de accelerație, ținând cont că la ultima deplasare internațională au fost surclasați cu 4-0 de River Plate, în grupele Copei Libertadores.

De partea cealaltă, după eșecul din prima manșă, Internacional Porto Alegre a remizat 1-1 la Ceara, în Brasileiro Serie A. După două jocuri în deplasare, Internacional revine pe teren propriu, unde pe 25 iunie obținea o victorie confortabilă în campionat, 3-0 cu Coritiba. Brazilienii vor încerca să anuleze rezultatul din Chile, așa că ne așteptăm ca gazdele să se impună în confruntarea cu Colo-Colo. „1 și peste 1,5 goluri” are cotă 1.97.

Pontul zilei (05.07.2022)

Pontul zilei (05.07.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate