Urmareste-ne

Pontul Zilei

Pontul zilei (05.08.2022). Ce trebuie să pariezi la Heerenveen – Sparta Rotterdam

Heerenveen a încheiat campania de pregătire cu o victorie, 3-1 cu Excelsior
Heerenveen a încheiat campania de pregătire cu o victorie, 3-1 cu Excelsior

Pontul zilei de 5 august vine din Olanda. Heerenveen și Sparta Rotterdam deschid noul sezon de Eredivisie, într-un meci programat de la ora 21:00, ora României.

Heerenveen, un singur eșec în ultimele opt directe

Stadionul Abe Lenstra găzduiește vineri seara confruntarea dintre Heerenveen și Sparta Rotterdam, din prima etapă a noii ediții a campionatului Olandei. Sezonul trecut, Heerenveen a terminat pe locul 8 și a pierdut apoi în fața lui Alkmaar în play-off-ul pentru Conference League. De partea cealaltă, Sparta Rotterdam a avut un final foarte bun de sezon, cu trei victorii consecutive care au ajutat-o să rămână în prima divizie. Sparta a terminat pe locul 14, la două puncte de retrogradarea directă și la un punct de barajul de promovare/menținere în Eredivisie.

Ambele echipe vor căuta să pornească cu dreptul în noul sezon, iar gazdele sunt motivate după evoluția bună din meciurile de verificare. Heerenveen și-a încheiat pregătirile în stil grandios, cu o victorie cu 3-1 asupra nou-promovatei Excelsior. Și Sparta Rotterdam a încheiat perioada precompetițională cu o victorie cu 3-1 în fața echipei FC Emmen.

Heerenveen a pierdut doar unul din ultimele zece meciuri pe teren propriu în toate competițiile și va căuta să-și asigure un rezultat pozitiv în startul noii ediții de campionat. Sparta are o singură victorie în ultimele opt directe și e posibil să rămână așa și după confruntarea de vineri seara. „1 solist” are cotă 1.85.

Pontul zilei (05.08.2022)

Pontul zilei (05.08.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate