Urmareste-ne

Pontul Zilei

Pontul zilei (06.05.2022). Pariezi pe danezi și banii ți-i triplezi!

Silkeborg e cea mai în formă echipă din campionatul Danemarcei
Silkeborg e cea mai în formă echipă din campionatul Danemarcei

Pontul zilei de 6 mai vine din campionatul Danemarcei. Silkeborg și Randers sunt în play-off și luptă pentru cupele europene. Betmag îți arată cum să pariezi pentru a scoate profit de pe urma duelului de vineri seara, dintre cele două formații.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Gazdele sunt în formă, cinci victorii la rând

Silkeborg primește vineri seara, de la ora 20:00, vizita celor de la Randers, într-un meci din play-off-ul Superligii daneze. Momentan pe locul 3, Silkeborg e cea mai în formă din Top 6, cu cinci victorii la rând. E drept, după alte patru înfrângeri consecutive. Randers e pe locul 5 și încearcă să urce o poziție, care să îi permită să lupte cu adevărat pentru Conference League. Și Randers vine după două victorii, prima dintre ele pe terenul liderului Copenhaga.

Silkeborg domină ultimele directe cu Randers

Silkeborg – Randers e genul de meci în care ne așteptăm să vedem goluri de ambele părți. Totuși, gazdele pornesc având prima șansșă. În directe, Silkeborg conduce cu trei victorii la una în precedentele patru meciuri. Interesant e că toate cele patru s-au terminat cu scorul de 2-1. De altfel, Silkeborg s-a specializat în GG3+, ultimele patru ei jocuri, dar și cinci din ultimele șase terminându-se în acest fel.

Ținând cont de toate cele prezentate mai sus, cel mai probabil rezultat e o victorie a gazdelor, dar cu gol primit. Dar pontul zilei, sau mai bine zis trucul zilei, vine în căutarea cotelor. Dacă „1 și GG” are cotă 2,80 la Fortuna, același pariu „construit” cu BetBuilder are cota 3,10 și, după cum se poate vedea, detaliile fac întotdeauna diferența.

Pontul zilei (06.05.2022)

Pontul zilei (06.05.2022)

Agenții autorizate