Urmareste-ne

Pontul Zilei

Pontul zilei (07.03.2022). Liderul din Cipru ne bagă bani în buzunare

Pontul zilei de 7 martie vine din campionatul Ciprului. Play-off-ul începe cu un duel între prima și ultima clasată, cu liderul în postură de echipă vizitatoare. O victorie a lui Apollon Limassol ne dublează banii.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Mizăm pe liderul din Cipru

Liderul din Cipru, Apollon Limassol începe play-off-ul pe terenul lui Pafos, ultima clasată din Top 6. Meciul este programat luni, 7 martie, de la ora 18:00. Pafos e campioana egalurilor, având zece remize în 22 de meciuri. Apollon e liderul la zi din Cipru, cu 14 victorii în cont. Ambele echipe au pierdut câte patru meciuri până acum, ultimul eșec al lui Pafos fiind chiar în fața lui Apollon, 0-1 pe 22 ianuarie. Apollon nu a mai pierdut în campionat de pe 8 ianuarie, când AEK Larnaca s-a impus cu 2-1.

Apollon a câștigat ambele directe din sezonul regular, fără să primească gol. S-a impus cu 2-0 pe teren propriu și 1-0 în deplasare, iar un nou succes i-ar permite lui Apollon să pună șapte puncte între ea și următoarea clasată, AEK Larnaca. Apollon vine după două remize consecutive la finalul sezonului regular și după eliminarea din Cupa Ciprului, dar credem că are forța să înceapă play-off-ul cu o victorie. „Apollon câștigă la Pafos” are cotă 2,23.

Pontul zilei 7 martie

 

Agenții autorizate