Urmareste-ne

Pontul Zilei

Pontul zilei (07.07.2022). Ce trebuie să pariezi în Atletico GO – Asuncion

La prima prezentă în optimile de finală ale Copei Sudamericana, Atletico Goianiense e în pragul eliminării. În manșa tur, Olimpia Asuncion s-a impus pe teren propriu cu 2-0, iar calificarea se joacă în Brazilia.

Atletico Goianiense stă rău în ofensivă

Atletico Goianiense a câștigat Grupa F din Copa Sudamericana, dar de la începutul lunii iunie brazilienii au evoluat inconstant. Acum luptă să rămână în viață în Copa Sudamericana, dar nu a câștigat ultimele patru meciuri în toate competițiile. Ofensiv, brazilienii nu stau bine deloc, în ultimele patru meciuri au marcat doar două goluri, iar în două dintre acestea nu au reușit să înscrie deloc. Așa cum s-a întâmplat și în prima manșă din optimile Copei Sudamericana, în ciuda faptului că au avut cinci șuturi la poartă. Olimpia Asuncion s-a impus cu 2-0 și e destul de aproape de sferturile competiției.

Olimpia Asuncion, fără înfrângere în ultimele cinci meciuri

De partea cealaltă, Olimpia Asuncion a avut un final dezamăgitor în faza grupelor Copei Libdertaodres, ratând prezența în faza eliminatorie pentru un singur gol. Paraguayenii au terminat pe locul al treilea al grupă și și-au continuat aventura internațională în Copa Sudamericana. Olimpia Asuncion merge bine în ultima perioadă, e neînvinsă în ultimele cinci meciuri în toate competițiile, bifând patru victorii și o remiză. Antrenorul Julio Cesar Caceres a reușit să aducă disciplina în lotul Olimpiei Asuncion, iar asta se vede în rezultatele obținute.

Deși au luat o opțiune serioasă pentru calificarea în sferturi, paraguayenii nu vor slăbi ritmul la Goiania și vor trebui să răspundă atacurilor gazdelor, care nu au altă variantă dacă vor să spere în accederea în faza următoare. Olimpia Asuncion a marcat în toate deplasările din Copa Libertadores, iar dcaă dă un gol e calificată în proporție de 99,9%. GG-ul e posibil, iar cota pentru „ambele marchează” e 1.98.

Pontul zilei (07.07.2022)

Pontul zilei (07.07.2022)

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate