Urmareste-ne

Pontul Zilei

Pontul zilei (08.07.2022). Miza pe favoriţi

Drogheta – Dundalk, un duel cu o favorită clară
Drogheta – Dundalk, un duel cu o favorită clară

Premier Division din Irlanda e una din puţinele variante fotbalistice de pariat azi. Nu e de mirare, deci, faptul că pontul zilei de azi (08.07.2022) vine tocmai din acest campionat. Dacă pentru cota zilei am mers pe duelul Shelbourne – Finn Harps, acum mizăm pe Drogheta – Dundalk, un duel cu o favorită clară. Meciul se joacă, de asemenea, de la 21:45.

Drogheta, în criză de victorii

Drogheta e pe 8 în campionat, din 10 echipe. E prima deasupra locului de baraj ce poate trimite în liga secundă, dar are un avans de 10 puncte, la un număr egal de meciuri jucate, 21. Astă seară, întâlneşte un adversar dificil, mai exact o pretendentă la cupele europene.

Dundalk, spre Conference League

Oaspeţii sunt într-o situaţie oarecum asemănătoare, dar la celălalt capăt al clasamentului. Ocupă poziţia secundă, cu 41 de puncte. Şi spuneam situaţie asemănătoare, pentru că, la fel ca Drogheta, o despart 10 puncte de vecina de clasament. Mai exact, de liderul Shamrock, campioana ultimelor două sezoane. Dundalk, însă, are două meciuri mai puţin şi timp suficient să recupereze diferenţa. De altfel, gazdele de azi au 5 titluri de campioană în ultimii 8 ani.

Pontul zilei (08.07.2002) este 2&2+

Diferenţa de valoare dintre cele două combatante e evidentă. Tocmai de aceea, şi bookmakerii o văd favorită pe Dundalk. Victoria simplă e cotată în jur de 1,75, dar noi credem că o să înscrie de mai multe ori, mai ales că nu a mai făcut-o de ceva timp pe acest teren. Mai mult, are o revanşa de luat după înfrângerea surprinzătoare din martie 2022, doar una dintre cele două ale sezonului. Cealaltă, a fost pe terenul liderului. Aşadar, pontul zilei de azi (08.07.2022) e victoria oaspeţilor şi cel puţin două goluri în meci, la cotă 2,15.

Pontul zilei (08.07.2022)

Pontul zilei (08.07.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate