Urmareste-ne

Pontul Zilei

Pontul zilei (09.07.2022). Ce trebuie să joci la San Lorenzo – Boca Juniors

San Lorenzo - Boca Juniors, derby-ul etapei in Argentina
San Lorenzo - Boca Juniors, derby-ul etapei in Argentina

Până revin campionatele europene, trebuie să ne mulţumim în continuare cu întrecerile sud-americane. Tocmai de aceea, am ales un meci din Argentina pentru pontul zilei de azi (09.07.2022). Este vorba de un derby, în mod normal, San Lorenzo – Boca Juniors, deşi actualele poziţii din clasament sunt mult sub aşteptări. Fluierul de start se dă la 21:30, ora României.

Gazdele, specialiste în remize

Gazdele de azi s-au specializat în remize, cu nu mai puţin de 4 în cele 6 etape scurse până acum. Interesant este că, pe teren propriu, absolut toate cele 3 jocuri s-au terminat la egalitate. A fost, pe rând, 1-1 cu Independiente, 3-3 cu Arsenal Sarandi şi 1-1 Tigre, trei echipe mai slab clasate decât San Lorenzo. Cu alte 4 puncte aduse din deplasare, gazdele sunt pe locul 15 (golaveraj 8-7), mult sub pretenţiile dinaintea sezonului. Bareiro e golgheterul echipei, cu 4 reuşite în dreptul său.

Boca Juniors, eliminată şi din Copa Libertadores

Situaţia nu e deloc bună în tabăra oaspeţilor. Pe lângă startul slab din campionat, locul 11, 9 puncte, golaveraj 11-11, 3 victorii şi 3 înfrângeri, Boca a fost eliminată şi din Copa Libertadores. A fost 0-0 în ambele manşe contra lui Corinthians, cu penalty ratat pentru fiecare echipă în meciul de acasă, iar brazilienii au avansat în sferturile competiţiei. Boca a ajuns la 4 meciuri oficiale fără victorie şi nu a mai marcat de 3 partide. E o serie neagră, căreia trebuie să îi pună punct cât mai repede.

Oaspeţii, neînvinşi de trei directe la San Lorenzo

Directele dintre San Lorenzo şi Boca Juniors au lăsat de dorit la capitolul goluri în ultimul timp. De patru meciuri, niciodată nu au marcat ambele echipe, Boca bifând trei victorii, faţă de una a adversarilor. De altfel, oaspeţii n-au mai pierdut pe acest teren de trei jocuri, două victorii şi un egal. Trebuie menţionat, însă, că două partide au fost GG. De altfel, şi pontul zilei (09.07.2022) se duce tot spre „ambele marchează”, la cotă 2,16. San Lorenzo i-a gol uşor acasă, statistica e de partea Bocăi, ambele caută un restart în acest start de sezon. Sunt motive suficiente să aşteptăm un meci bun.

Pontul zilei (09.07.2022)

Pontul zilei (09.07.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate