Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei (1.02.2022). Astăzi facem bani în Portugalia

Chiar dacă este o zi cu puține evenimente, am ales o cotă foarte bună din Primeira Liga. Vom paria pe duelul Santa Clara – Boavista. Jocul începe la ora 22:15, ora României. Jocul din care vrem să facem profit e programat de la ora 22:15, ora României, și ne așteptăm să ne aducă profit, chiar dacă are toate șansele să fie un duel foarte echilibrat.

Santa Clara – formă și statistici

Gazdele nu stau excelent în clasament, se află abia pe locul 12 după 19 partide disputate. Au obținut 20 de puncte în 5 victorii, 5 egaluri și 9 înfrângeri, cu un golaveraj de 21 la 36. Forma din ultimele etape este decentă, echipa a câștigat 3 partide, a remizat într-una și a suferit o înfrângere. O eventuală victorie ar urca-o pe Santa Clara până pe locul 10. Dar la cum arată lotul, sunt șanse mari să fie un meci mai greu decât pare pentru gazde.

Boavista – echipa egalurilor

Nici oaspeții nu stau mai bine, se află fix sub Santa Clara, pe locul 13, la numai un punct distanță. Boavista are doar 3 victorii în acest sezon și numai puțin de 10 egaluri, cele mai multe pe care le-a obținut o echipă din Primeira Liga în acest sezon, ultimele 5 partide terminându-se la egalitate.

Cota pentru „Pauză sau final X”, de 1.65, este excelentă, deoarece se prezice un meci care o să fie destul de nespectaculos, ambele echipe dorind, cel mai probabil, să nu primească gol.

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate