Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 1 decembrie 2019. Cotă perfectă la Atletico – Barcelona

Pontul Zilei 1 decembrie 2019. Duminică, de la ora 22:00, pe Wanda Metropolitano, are loc derby-ul etapei cu numărul 14 din La Liga, Atletico Madrid – Barcelona. Gazdele sunt obligate să câştige pentru a rămâne aproape de primele două locuri, aşa cum sunt obligaţi şi oaspeţii, care se află la doar trei puncte de poziţia de lider.

 

Pontul Zilei 1 decembrie 2019. Atletico Madrid – Barcelona

  • Atletico Madrid nu traversează cea mai bună perioadă, nu a mai câştigat în ultimele două meciuri, în campionat şi în Champions League, şi asta se vede în poziţiile pe care le ocupă în acest moment.
  • În Liga Campionilor este nevoită să tremure până în ultima etapă pentru calificarea în optimi după ce a pierdut cu Juventus, scor 0-1. În La Liga, madrilenii sunt pe locul cinci, la trei puncte de poziţia secundă, ocupată de Barcelona, şi la şase de liderul Real Madrid.

Pontul Zilei 1 decembrie 2019

  • De partea cealaltă, la Barcelona situaţie e mult mai bună. E calificată mai departe în Champions League, de pe prima poziţie, după ce a învins-o pe Dortmund, scor 3-1. Iar în campionat nu stă deloc rău.
  • În acest moment, catalanii se află pe locul secund, la doar trei puncte liderul Real Madrid. Cu o victorie ar detrona marea rivală din fruntea calasamentului.
  • În ultimele patru întâlniri direct s-au marcat mai puţin de 3 goluri.

Atletico Madrid – Barcelona 0-2 goluri @ 1.73

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii