Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 1 ianuarie 2020. Super cotă la Southampton – Tottenham

Pontul Zilei 1 ianuarie 2020. Am ales o super cotă la duelul dintre Southampton și Tottenham, programat astăzi, de la ora 17:00, pe St. Mary’s Stadium. Gazdele speră să profite de forma bună de moment şi să îşi treacă în cont o nouă victorie, în timp ce oaspeţii sunt obligaţi să câştige ca să nu se îndepărteze de Big Four.

 

Pontul Zilei 1 ianuarie 2020. Southampton – Tottenham

  • Southampton trece printr-o formă de moment excelentă, a câştigat două partide şi are şi o remiză în ultimele trei partide, 3-1 cu Aston Villa, 2-0 cu Chelsea şi 1-1 cu Crystal Palace.
  • Gazdele se aflau înaintea acestei etape pe locul 15 în clasament, cu 22 de puncte adunate în 20 de runde, la patru distanţă de primul loc ce duce în Championship.
  • Aceste rezultate au făcut ca Southampton să iasă pentru moment din zona roşie a retrogradării, însă orice eşec o poate trimite, din nou, în coada clasamanetului. 

Pontul Zilei 1 ianuarie 2020

  • De partea cealaltă, Tottenham are rezultate oscilante în mandatul lui Jose Mourinho. În ultimele cinci partide a obţinut doar două victorii, a reuşit o remiză, etapa trecută cu Norwich, scor 2-2, şi a pierdut de două ori, în toate competiţiile.
  • Oaspeţii sunt obligaţi să câştige cele trei puncte puse în joc pentru că se află la o distanţă destul de mare de Big Four. Sunt cinci puncte până la locul patru, ocupat de Chelsea.
  • Recomandarea noastră pentru acest duel este 2 solist, la o cotă de 2,17.

Southampton – Tottenham 2 @ 2.17

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii