Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 1 octombrie 2019. Dai lovitura cu un singur meci!

Pontul Zilei 1 octombrie 2019

Pontul Zilei 1 octombrie 2019 vine de la duelul din Liga Campionilor dintre Juventus și Bayer Leverkusen, unde gazdele sunt favorite. Nemții nu mai formează de mult o echipă de temut, așa că ne așteptăm să vedem o victorie destul de ușoară pentru echipa lui Cristiano Ronaldo.

 

Pontul Zilei 1 octombrie 2019. Cotă mare pentru Juventus

  • Juventus trece printr-o formă foarte bună, având nu mai puțin de trei victorii la rând în Serie A, toate cu două goluri marcate.
  • În primul meci din Liga Campionilor, torinezii au terminat la egalitate duelul cu Atletico Madrid, scor 2-2, iar acum vor să obțină prima victorie din acest sezon al celei mai puternice competiții intercluburi.
  • Torinezii sunt favoriți să câștige meciul, iar bookmakerii au oferit o cotă tentantă pentru 1 solist, 1,55, care merită jucat pe un bilet cu mai multe evenimente.

Pontul Zilei 1 octombrie 2019

  • De partea cealaltă, Bayer Leverkusen a oferit una dintre surprizele primei runde de Liga Campionilor, fiind învinsă pe teren propriu de Lokomotiv Moscova, scor 1-2.
  • De atunci însă, Bayer a reușit să obțină șase puncte din șase posibile în Bundesliga, cu două victorii fără gol primit. Adversarele însă au fost destul de modeste, așa că ne așteptăm să vedem un meci modest făcut de nemți în această seară.
  • Ultimul meci puternic pe care l-a disputat Bayer Leverkusen în deplasare a fost pierdut fără nicio șansă în fața celor de la Dortmund, scor 0-4.
  • Și acum ne așteptăm să vedem un duel în care Bayer va pierde la scor, așa că recomandarea noastră este pe un succes la handicap al gazdelor.
  • Partida începe la ora 22:00, ora României.

Juventus – Bayer H1 (-1,5 goluri) @ 2.67

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii