Urmareste-ne

Pontul Zilei

Pontul zilei (10.01.2022). Mizăm pe… goluri

Pontul zilei din 10 ianuarie vine din campionatul Portugaliei. Vecine de clasament și la egalitate de puncte, Gil Vicente și Guimaraes se confruntă luni seara, de la ora 22:15, în Liga Portugal.

Gil Vicente, trei din patru

Gil Vicente se va afla la primul meci oficial din acest an. Cu trei victorii în ultimele patru meciuri, Gil Vicente e pe locul 7, cu 23 de puncte. Gazdele au trei victorii în ultimele patru meciuri, singura care a învins-o fiind Sporting. Gil Vicente are o singură victorie în ultimele șapte meciuri disputate pe teren propriu.

Guimaraes nu stă bine în deplasare

Guimaraes, care se va afla de asemenea la primul meci oficial din 2022, vine după o remiză acasă cu Boavista, scor 1-1. În deplasare a pierdut patru din ultimele cinci meciuri, primind gol de fiecare dată. În clasament este la egalitate aproape perfectă cu adversara de luni seara.

Gil Vicente și Guimaraes sunt la egalitate de puncte, 23, pe locurile 7, respectiv 8. Ambele echipe au câte 6 victorii, 5 egaluri și 5 înfrângeri. Gazdele au 23 de goluri marcate și 18 primite, în timp ce oaspeții au marcat 22 de goluri, primind 17.

Gil Vicente, avantaj la întâlnirile directe

În ultimele două sezoane, Gil Vicente s-a impus de două ori, o dată a câștigat Guimaraes, iar un meci s-a încheiat la egalitate. În aceste meciuri s-au înscris cel puțin trei goluri, marcând ambele echipe. Ultima confruntare a adus o „ploaie de goluri”. Pe 14 martie 2021, Gil Vicente s-a impus cu 4-2 pe terenul lui Guimaraes. Pentru meciul din această seară, „ambele echipe înscriu și peste 2,5 goluri” are cotă 2,27.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare