Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Pontul zilei (10.05.2022). Dai lovitura cu Jupiler Pro League. Ce trebuie să joci la Mechelen – Gent

Gent, favorită cu Mechelen

Mechelen și Gent se înfruntă în play-off-ul pentru Conference League, etapa a 4-a. Oaspeții sunt pe locul 1, în timp ce gazdele ocupă poziția a 3-a. Betmag îți arată cum poți face profit cu 200 de lei investiți.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Gent, lider în play-off-ul pentru Conference League

În weekend, Gent a învins la limită, pe teren propriu, pe Mechelen. Echipa lui Hein Vanhaezebrouck are mați returul și este favorită. 3-1 cu Charleroi, în deplasare, și 0-1 cu Genk sunt celelalte rezultate obținute de Gent în această campanie. Pentru a-și consolida poziția de lider, oaspeții vor forța victoria și să păstreze, astfel, distanța de patru puncte față de locul 2.

Mechelen, două înfrângeri la rând

De partea cealaltă, Mechelen intră în meci după două înfrângeri la rând. Este pe locul 3, la opt puncte distanță față de Gent. În play-off-ul pentru Conference League a învins doar pe Charleroi, 1-0. În sezonul regular, cele două echipe și-au împărțit victoriile. Anticipăm o victorie a lui Gent, formația clar mai motivată și mai valoroasă. Gent câștigă” are cotă 1.94.

Agenții autorizate