Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 10 ianuarie 2020. Duel pentru locul secund din Ligue 1

Rennes, Europa League

Pontul Zilei 10 ianuarie 2020. Cele mai în formă echipe, de după PSG, se întâlnesc astăzi pentru a decide cine merge mai departe spre Champions. Marseille este într-o formă de invidiat, 8 meciuri fără înfrângere în Ligue 1, o performanță greu de egalat. Rennes are cinci victorii consecutive și nu vrea să se oprească aici.

 

Pontul Zilei 10 ianuarie 2020.

  • Cele mai frumoase echipe din acest moment, pentru că la PSG joacă petro dolarii, se duelează într-un meci pe care îl așteptam de mult timp. Dacă Rennes se impune astăzi, atunci se poate îndepărta de locul 4, loc ce este ocupat de Lille. „Câinii” au o deplasare grea la Dijon, iar acest fapt îi poate încurca în lupta directă cu Rennes. Gazdele nu pierd cu nimeni de cinci etape pe propriul teren, dar au primit gol în 4 dintre aceste partide.

Pontul Zilei 10 ianuarie 2020

  • Marseille a strâns 15 puncte din deplasările de până acum, însă golaverajul ne indică faptul că Marseille are destule probleme (12-12). Oaspeții au scos 7 puncte din ultimele trei deplasări și au primit un singur gol în acest timp. În acest moment, Marseille are 5 puncte peste Rennes, așa că se mulțumește și cu un egal din meciul de azi.
  • Rennes este într-o formă excelentă, în același ritm este și Marseille, așa că sperăm să vedem un super meci între cele două formații. Ambele loturi sunt valide, niciuna dintre echipe nu are ceva de pierdut în acest moment, poate un pic Rennes. Deoarece Lille este acolo aproape. Cu siguranță vom vedea goluri, avem parte de atacanți extrem de letali în fața porților adverse și sperăm că această pauză de iarnă nu le-a afectat pofta de joc.

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii