Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 10 noiembrie 2019. Cota 1.50 din Serie A

Juventus
Juventus

Pontul Zilei 10 noiembrie 2019. Cota 1.50 din Serie A, de la cel mai tare meci al zilei, Juventus – AC Milan, programat la 21:45. Gazdele sunt favorite la victorie, mai ales că milanezii nu se regăsesc și trec printr-o formă mai mult decât modestă.

 

Pontul Zilei 10 noiembrie 2019. Victorie ușoară pentru Juve?

  • Juventus pare că nu va avea nici în acest sezon probleme în a-și asigura titlul de campioană, singura care pare că poate ține pasul fiind Inter, pe care însă torinezii au învins-o când s-au întâlnit în meciul direct.
  • Torinezii sunt neînvinși în acest sezon, având 9 victorii și două egaluri în cele 11 meciuri disputate până acum în Serie A.
  • Juventus joacă foarte bine și în Liga Campionilor, unde a reușit în cursul săptămânii să obțină trei puncte în deplasarea din Moscova, cu Lokomotiv.

Pontul Zilei 10 noiembrie 2019

  • Torinezii au nevoie de victorie pentru a trece iar de Inter, care momentan este pe primul loc după victoria în meciul din această rundă.
  • AC Milan trece printr-o formă foarte proastă, fiind după 11 etape pe locul 13, cu doar 13 puncte obținute, puțin mai mult de unul pe meci, care o ține mai aproape de retrogradare decât de locurile care ajung în cupele europene.
  • În cele cinci meciuri disputate de AC Milan în deplasare, diavolii au reușit să obțină doar două victorii, restul de trei meciuri fiind pierdute.
  • Pronosticul nostru pentru acest duel este pe o victorie a torinezilor, la cota 1.50.

Juventus – AC Milan 1 @ 1.50

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare