Urmareste-ne

Pontul Zilei

Pontul zilei (11.04.2022). Golurile ne aduc profit

Brescia trage la promovarea în Serie A
Brescia

Pontul zilei de 11 aprilie vine din Serie B. Luni seara, de la ora 21:30, ora României, avem confruntarea dintre Brescia și Parma, două formații în formă în ultima vreme. Gazdele trag la promovare, iar oaspeții speră să prindă pe final de sezon play-off-ul de promovare în Serie A.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Așteptăm un nou GG în Brescia – Parma

Brescia și Parma sunt două formații în formă, ambele având câte nouă meciuri fără înfrângere în ultimele zece etape. Forma de moment e de partea Parmei, a treia din Serie B într-un clasament al ultimelor cinci etape. Echipa la care joacă Dennis Man are trei victorii și două remize în ultimele cinci etape, spre deosebire de Brescia, care are patru remize și o victorie în acest interval. La general, Brescia stă mai bine, pe locul 5, cu 58 de puncte, cu șanse mari de a intra direct în semifinalele play-off-ului de promovare în Serie A. Deocamdată, e la punct în spatele ocupantei locului 4, Pisa.

De partea cealaltă, Parma încearcă să prindă pe final de sezon play-off-ul de promovare. Are însă de recuperat șapte puncte față de locul 8. Momentan ocupă poziția a 11-a, cu 45 de puncte. În ultima rundă a scos un 4-3 in extremis contra lui Como.

Trei din ultimele patru directe dintre Brescia și Parma s-au terminat cu ambele marchează, ceea ce se poate întâmpla și luni seara. E un meci de GG3+, iar cota pentru acest pariu este 2,31.

Pontul zilei (11.04.2022)

Pontul zilei (11.04.2022)

 

Agenții autorizate