Urmareste-ne

Pontul Zilei

Pontul zilei (11.05.2022). Banii vin din campionatul Elveției

Pontul zilei de 11 mai vine din campionatul Elveției. Sion și Luzern se întâlnesc miercuri, de la ora 21:30, într-un duel în zona fierbinte a clasamentului, cu trei etape rămase de jucat din acest sezon.

Sion – în siguranță, Luzern – pe loc de baraj

Sion e în siguranță pentru moment, pe locul 7, cu 37 de puncte, în timp ce Luzern e penultima, pe loc de baraj, cu 33 de puncte. Între cele două, Grasshoppers are 36 de puncte. Una dintre cele trei formații va ajunge la baraj.
Sion – Luzern e meci de șase puncte, dacă bat gazdele, nu mai au cum să retrogradeze. Presiunea e, însă, pe oaspeți. Luzern n-a pierdut în ultimele patru vizite pe terenul lui Sion, dar ultimele două au fost remize cu 1-1.

Sion, un singur punct în ultimele patru meciuri acasă

Cu excepția înfrângerii 3-0 la Basel în cea mai recentă deplasare, Luzern a marcat cu regularitate în meciurile de afară, dar nu a reușit să câștige, având 2-2 cu Young Boys și Grasshoppers și un 2-3 la St. Gallen. Ultima victorie afară datează din 27 februarie, un 2-1 la Lausanne.
Sion nu trece prin cea mai bună perioadă în fața propriilor fani, luând un singur punct din cele mai recente patru partide acasă. În confruntarea de miercuri seara, de la ora 21:30, ora României, mizăm pe „X2 și GG”, la cotă 2,40.

Pontul zilei (11.05.2022)

Pontul zilei (11.05.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate