Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 11 ianuarie 2020. Ambele înscriu, cel mai bun pariu!

Pontul Zilei 11 ianuarie 2020. Ambele înscriu, cel mai bun pariu! Am ales pentru pontul zilei un meci echilibrat din Ligue 1. Este vorba despre duelul dintre Toulouse și Brest, un meci în care ambele echipe au nevoie de puncte.

 

Pontul Zilei 11 ianuarie 2020

  • Toulouse este cea mai slabă echipă din Ligue 1, fiind pe ultimul loc în clasament, cu doar 12 puncte obținute în cele 19 meciuri disputate în acest sezon. Forma este una foarte proastă, cu 10 meciuri la rând pierdute în toate competițiile, șaa că ne așteptăm să vedem un duel în care gazdele vor să forțeze o victorie pentru a opri forma proastă.

Pontul Zilei 11 ianuarie 2020

  • De partea cealaltă, nici Brest nu stă foarte bine în clasament, fiind clasată pe locul 15, cu 22 de puncte, la cinci puncte de primul loc aflat sub linia retrogradării. Deși este mai bine clasată, forma proastă i-a făcut pe bookmakeri să dea echipa gazdă favorită.
  • În tur, cele două formații au terminat la egalitate, scor 1-1, iar acum ne așteptăm din nou să vedem un duel în care golurile vor apărea destul de repede. În special din cauza fundașilor, care împreună au primit nu mai puțin de 63 de goluri în acest sezon. Din acest motiv, pronosticul nostru este pe ambele înscriu, la cota 1.70. Fiind implicate două formații destul de modeste, recomandăm să pariați acest meci single, nu combinat cu alte evenimente.

Toulouse – Brest GG @ 1.70

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii