Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 11 iunie 2020. Cota profitabilă vine de la Sevilla – Betis

Pontul Zilei 11 iunie 2020. Cota profitabilă vine de la Sevilla – Betis, derby-ul etapei cu numărul 28 din La Liga. Partida este programată de la ora 23:00, iar noi am ales un pariu în care avem mare încredere. 

Pontul Zilei 11 iunie 2020

  • Se reia şi La Liga începând de joi seară şi ne întâmpină cu un super duel ce le pune faţă în faţă pe cele două mari rivale, Sevilla şi Betis. Gazdele se află pe locul trei în clasament, cu 47 de puncte din 27 de meciuri, şi au o distanţă mică faţă de următaorele trei echipe. Câte un punct de cei de la Real Sociedad şi Getafe, ocupantele locurilor patru şi cinci, şi două puncte de cei de la Atletico Madrid, echipă de pe poziţia a cincea.

Cota profitabilă vine de la Sevilla – Betis

  • De partea cealaltă, Betis se află pe 12 în campionat şi este la distanţă mare de locurile de Europa League. Mai aproape este de cele de retrogradare, de care o despart opt puncte. În ultimele două întâlniri directe, oaspeţii au reuşit să marcheze de fiecare dată şi pe acest lucru ne bazăm şi noi. Pariul nostru este GG.

Sevilla – Betis GG @ 1,75

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii