Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 11 octombrie 2019. Cota 2.10 pe care o joacă toată lumea!

Pontul Zilei 11 octombrie 2019

Pontul Zilei 11 octombrie 2019 vine de la un meci din preliminariile EURO 2020, unde Muntenegru primește vizita celor din Bulgaria.

 

Pontul Zilei 11 octombrie 2019. Muntenegru e favorită

  • Muntenegru a început foarte slab actualele preliminarii pentru EURO 2020, fiind clasată pe locul patru din cinci.
  • A reușit să strângă doar două puncte, iar șansele să prindă o calificare sunt minime. Acum, joacă pe teren propriu împotriva celei mai slabe echipe din grupă și speră să ia puncte.
  • Cele două puncte obținute de Muntenegru au fost după două egaluri, 1-1 cu Bulgaria și 1-1 cu naționala din Kosovo.

Pontul Zilei 11 octombrie 2019

  • În tur, cele două formații au terminat la egalitate în Bulgaria, scor 1-1, iar acum ne așteptăm să vedem un duel în care gazdele vor câștiga.
  • La fel ca și Muntenegru, Bulgaria are doar două puncte, după egaluri cu Muntenegru, respectiv Kosovo.
  • Golaverajul este foarte slab, având doar cinci goluri marcate și nu mai puțin de 11 primite. Din acest motiv, ne așteptăm să vedem un meci în care bulgarii nu vor obține rezultate notabile din punct de vedere tehnic.
  • Acum, ne așteptăm să vedem un meci dominat de gazde, care sunt foarte motivate să obțină toate punctele pentru a se califica la EURO 2020. Din acest motiv, recomadarea noastră pentru acest meci este pe 1 solist, la o cota foarte bună, 2.10. Cel mai bine este să jucați acest meci singur pe bilet, pentru a evita surprizele.

Muntenegru – Bulgaria 1 @ 2,10

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii