Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei (12.03.2022). Banii vin din Championship

Fulham, liderul din Championship

Pontul zilei de sâmbătă vine din Championship, acolo unde vom prefața duelul dintre Barnsley și Fulham, care contează pentru etapa cu numărul 37. Jocul începe la ora 14:30, ora României. 

Barnsley are rezultate oscilante

Gazdele se află pe locul 23 din Championship în acest moment, cu doar 24 de puncte câștigate în 35 de partide. Barnsley nu a mers deloc bine în acest sezon, iar asta se reflectă în poziția din clasament a echipei, aceasta fiind una dintre candidatele sigure la retrogradare. Chiar dacă distanța față de primul loc care este deasupra liniei retrogradării este de numai 5 puncte, forma nu ajută echipa deloc. După 2 victorii împotriva unor echipe importante, precum Middlesbrough, scor 3-2, și Hull City, scor 2-0, victorie foarte importantă, mai ales că Hull se află pe locul 20, Barnsley a pierdut cu Derby, formație cu care se luptă pentru salvare și a făcut egal cu Stoke, etapa trecută.

Fulham are a cincea victorie la rând în față

În schimb, oaspeții au alte planuri. Cei de la Fulham se pregătesc de fotbalul tare din Premier League, acolo unde vor evolua, cel mai probabil, din toamnă. Cu 76 de puncte câștigate până acum, „the cottagers” au un avans de 14 puncte față de locul 2, iar poziția lor este consolidată.

Pronosticul nostru pentru acest meci este „2 & Peste 1,5 goluri”, pentru cota 1.70. Am ales acest pariu pentru că Fulham are cel mai puternic atac, cu 89 de goluri marcate în 35 de partide, iar Barnsley are o apărare foarte slabă, cu 51 de goluri încasate.

Pontul zilei (12.03.2022)

Pontul zilei (12.03.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate