Urmareste-ne

Ponturi Romania

Pontul zilei (12.04.2022). Dai lovitura cu Liga 2. Ce trebuie să joci la Hermannstadt – U Cluj

Hermannstadt are ca obiectiv promovarea în Liga 1

Hermannstadt și U Cluj se înfruntă în cea de-a patra etapă din play-off-ul Ligii 2 – România. Ambele echipe au ca obiectiv promovarea directă în primul eșalon. În continuare, Betmag vă arată cum puteți face profit cu 200 de lei investiți.

IA ACUM BONUSUL DE 700 RON DE LA MAXBET

Hermannstadt, neînvinsă în play-off

Hermannstadt este pe locul 2, cu 48 de puncte, cu un singur punct peste U Cluj, adversara pe care o va întâlni marți. Două victorii (2-1 cu Concordia Chiajna și 2-0 cu Unirea Slobozia) și o remiză (0-0 cu Petrolul) a înregistrat echipa lui Marius Măldărășanu în acest play-off. Rezultate notabile, însă clubul se confruntă, cu probleme financiare, care ar putea afecta evoluția echipei în meciurile următoare.

U Cluj e pe val

U Cluj intră în meci cu moralul ridicat, după victoria cu CSA Steaua, 1-0, de la mijlocul săptămânii trecute. În celealte două dispute din play-off, echipa lui Eric Linkar a obținut două remize (2-2 cu Unirea Slobozia și 0-0 cu Petrolul). În sezonul regular, U Cluj a învins pe Hermannstadt, 2-0, în deplasare. Ne așteptăm la o partidă strânsă, cu puține goluri. Nu marchează ambele echipe” care cotă 2.06.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

IA BONUSUL DE 700 DE LEI DE LA MAXBET

Agenții autorizate