Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Pontul zilei (12.07.2022). Dai lovitura cu argentinienii! Ce trebuie să joci la Argentinos Juniors – CA Tigre

Argentinos Juniors

Argentinos Juniors și CA Tigre înfruntă în etapa a 7-a din Liga Profesional. Gazdele intră în meci după eliminarea din Copa Argentina, 0-1, pe teren propriu cu Defensa y Justicia, în timp ce oaspeții sunt fără victorie în ultimele cinci meciuri din campionat. Betmag îți arată cum poți face profit cu 200 de lei investiți.

Argentinos Juniors, o forță pe teren propriu

În prezent, Argentinos Juniors este pe locul 12, după trei victorii, o remiză și două înfrângeri înregistrate în Liga Profesional. Cu fanii în spate, în special pe teren propriu, echipa lui Gabriel Milito este de temut. În acest sezon, pe Estadio Diego Armando Maradona, Argentinos Juniors are două victorii și o remiză, golaveraj 5-3.

CA Tigre caută prima victorie după cinci etape

În ultimele cinci etape din Liga Profesional, CA Tigre nu a cunoscut gustul victoriei. Trei remize și două înfrângeri a înregistrat echipa lui Diego Martinez în cele mai recente dispute. CA Tigre nu a învins niciodată pe Argentinos Juniors în deplasare. În ultimele două meciuri directe, s-au marcat nu mai puțin de nouă goluri. Mizăm și acum pe un meci cu reușite. „Ambele echipe marchează” are cotă 1.95.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate