Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 12 ianuarie 2020. Romanii pot menține suspansul

Suporteri AS Roma

Pontul Zilei 12 ianuarie 2020. Roma are o serie de cinci partide cu Juventus, disputate pe propriul teren, partide în care nu a pierdut cu „Bătrâna Doamnă”. Situația de acum este un pic diferită, Juventus știe că Inter s-a încurcat cu Atalanta și poate să revină pe primul loc, iar Ronaldo a debutat perfect în 2020.

 

Pontul Zilei 12 ianuarie 2020.

  • Cristiano a reușit o triplă în prima etapă a anului, parcă mânat de o ambiție greu de stăvilit, Ronaldo nu a dat nicio șansă celor de la Cagliari. Ronaldo arată o formă de zile mari, se pregătește precum un maniac al sportlui și emană o forță de nedescris în preajma sa. Cu un Ronaldo la cote atât de înalte, Juventus o să aibă un cuvânt greu de spus în această primăvară.

Pontul Zilei 12 ianuarie 2020

  • Romanii au pierdut cu Torino la debutul în noul an, gazdele au fost de nerecunoscut în primul meci din 2020 și acum vor răzbunare cu echipa mai galonată din același oraș. Juventus este mult peste Roma în acest moment, dar gazdele au un avantaj moral și vor să profite de acesta. Roma a obținut 3 victorii și două egaluri în ultimele cinci confruntări directe de pe Olimpico. Romanii au pierdut doar două partide din ultimele 10 disputate acasă, dar problema mare este că a primit gol în 8 dintre acestea.
  • Juventus a pierdut un singur meci în deplasările din acest sezon, 1-3 la Lazio, tot pe Olimpico. Poate că acest stadion, nu îi priește lui Juve, cine știe. Un lucru este sigur, Juventus știe că Atalanta a reușit un egal la Inter, iar acest lucru o poate readuce pe Juve pe primul loc, doar în cazul unei victorii astăzi. Dacă Juve se impune, Lazio este o altă echipă ce are de câștigat, pentru că-și consolidează locul 3 din Serie A.

Pontul zilei din 12.01.2020

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii