Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 12 octombrie 2019. Nu riscăm nimic

România a intrat în linie dreaptă, orice pas greșit de acum înainte are darul de a ne face să pierdem această cursă. Contra și compania sunt pregătiți de orice, așa ne-au lăsat impresia. Nu am avut probleme niciodată cu astfel de echipe, nu este cazul nici azi.

 

Pontul Zilei 12 octombrie 2019. România nu face concesii

  • Cu 6 puncte din această dublă, nu facem decât să ne păstrăm șansele la locul secund, nimic altceva. Urmează încă un joc decisiv cu Suedia, dar acela nu o să aibă un astfel de caracter, dacă nu scoatem 6 puncte din dubla cu Feroe și Norvegia. Dragoș Grigore s-a accidentat și nu poate evolua, poate că este mai bine așa, fie vorba între noi.
  • Contra a cedat presiunilor din media și a hotărât ca numărul 10 să ajungă la Ianis Hagi. După foarte mulți ani avem un nou număr 10, alături de numele Hagi. Ianis ne-a demonstrat până acum că are ceva valoare, este încă tânăr și are loc de multe îmbunătățiri, dar drumul pe care îl are este unul cert.

Pontul Zilei 12 octombrie 2019

  • Gheorghe Hagi a reușit să-i insufle dragostea și pasiunea pentru fotbal, iar copilul se mândrește să-i calce pe urme tatălui. Sperăm să nu avem vreo surpriză neplăcută, să nu ne trezim că numărul 10 este pe bancă. Credem că o să fie un scandal imens după aceea.
  • România are suficientă calitate tehnică pentru a se impune diseară, meciul se joacă pe sintetic, temperatura o să fie foarte scăzută, dar nu contează nimic, băieții nu au vreo scuză dacă se încurcă diseară. Beneficiem de aportul lui Mitriță, goleadorul din Statele Unite.
  • Trebuie să jucăm agresiv din primul minut, nu trebuie să le facem prea multe concesii în prima repriză, dacă reușim un 3-0 la pauză, după aceea putem să ne gândim la meciul cu Norvegia și astfel să ne conservăm energiile.

Pontul zilei din 12.10.2019

 

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii